Tänään on 23.07.2018, 03:40.

Keskiviikko 13.1.

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
epe
Jäsen
Viestit: 1004
Liittynyt: 14.01.2003, 17:14
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Heräilemässä

Keskiviikko 13.1.

Viesti Kirjoittaja epe »

Laittakaa tämän päivän vihjeet mieluusti tämän topicin alle.

Tuto - Hermes 2 (2,85) Centrebet Panostus 6/10
TuTo onnistui vääntämään tiukan voiton KJT:sta, joka kuvannee joukkueen tasoa. Tuto pelaa välillä hyviä pelejä, mutta taso heittelee kuitenkin otteluittain liikaa. Hermes katkaisi tappioputkensa Vantaata vastaan ja sen jälkeen voitto surkeasta UJK:sta. Vaikea sanoa onko joukkue saanut paremman vireen pysyvämmin päälle. Pitäisin ottelua kuitenkin tasaväkisempänä kuin kertoimet antavat ymmärtää ja kotietua tuskin on nimeksikään.

Guingamp - Auxerre 2 (3,35) Expekt Panostus 3/10
Auxerrella pienessä alamäessä menossa. Viime pelissä Troyesia vastaan joukkue pelasi hyvin ja olisi ansainnut suuremmankin voiton kuin 1-0. Muutenkin joukkue on pelannut lopputuloksia paremmin, etenkin Cisse on ollut hyvässä vireessä. Molemmilta on poissa muutamat merkitykselliset pelaajat: Auxerrelta Kapo ja Fadigaiga ja Guingampilta Le Roux ja Kouassi. Guingamp otteet ovat olleet aika vaihtelevia viime aikoina: aivan viimeisimmät ottelut eivät ole olleet kovin hyviä suorituksia, mutta sitä ennen joukkue otti komeat voitot Lensista, Nantesista, Sochauxista ja Bastiasta. Yrityksen arvoinen kerroin, jos Guingampin käyrä jatkuu samaan suuntaan.


Bastia - Lyon 1 (2,65) Centrebet Panostus 7/10
Lyonilta poissa Edmilson, Laville, Vairelles ja Anderson, joista ainakin Anderson ja Vairelles, joista Vairelles ja Andersson olleet jo jonkin ottelun poissa. Cacapa palaa takaisin kokoonpanoon. Lyonin maalinteko on kärsinyt poissaoloista ja tässäkään ottelussa ei varmaan montaa maalia nähädä. Joukkue voitti kuitenkin raajarikkonakin Marseillen, osittain OM omaa hölmöyttä. Bastia pelaa perinteisesti erittäin vahvasti kotonaan, vieraissa pisteitä tällä kaudella tullut ainoastaan kolme, joista yksi hyvässä viime ottelussa Monacoa vastaan. Kotipeleissä ovat viime aikoina kaatuneet mm. Marseille ja Nantes, mutta joukkueen taso on heitellyt voimakkaasti kauden aikana ja kotona tullut tappioita ennalta katsoen heikompia seuroja vastaan. Kuitenkin viimeiset pari ottelua Bastia on pelannut hyvin.

Montpellier - Nice 1 (2,75) Centrebet Panostus 2/10
Nizzan alkukauden huippukunto katoamassa? Nizza ei kovin hyvä vieraissa. Montpellierillä ollut viime aikoina pahoja vastustajia, mutta tulokset ei kuitenkaan niin surkeita. Kotiedun turvin kotivoitto.

Sedan - Ajaccio x (3,25) Unibet Panostus 1/10
Kahden alavireisen joukkueen tasaväkinen välien selvittely

Copa del raysta kiinnostaisivat lähinnä seuraavat:
Huelva-Betis 1 (3,10) Centrebet
Deportivo-Alicante x(5,00) Expekt
Valladolid-Mallorca 1(2,15) Centrebet

katsellaan ja tutkiskellaan vielä espanjaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


shiirer
Avatar
Jäsen
Viestit: 788
Liittynyt: 14.01.2003, 12:29

Tuotto: +10.34 yks.

Palautus%: 101.08%

Panosten ka: 4.31 yks.

Vetoja: 221

Pisteitä: 214
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja shiirer »

TuTo-Hermes 2 (2,85) Centrebet 3/10
TuTon nousua on odotettu pitkin kautta, mutta ei sitä ole kuulunut vieläkään. TuTon esitykset ei viimeaikoina ole olleet ihmeellisiä Kalpa peliä lukuunottamatta. Maltillinen paine, TuTo kuitenkin pieni suosikki ja Hermeskin on tämän vuoden näyttöjen perusteella vähän arvoitus.

Bastia-Lyon 1 (2,65) Centrebet 4/10
Ks. Epen "analyysi" + Ranskan koti-etu.

Sochaux-Monaco 1 (2,10) Expekt 4/10
Tasaiset porukat kohtaa, mutta Sochaux on ollut tällä kaudella liigan kovin kotijoukkue. Kotisaldo (10 8-2-0 18-4 26).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”