Tänään on 21.05.2018, 18:37.

Champions League 5.4.

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Keitto
Jäsen
Viestit: 151
Liittynyt: 16.02.2005, 09:03
Pisteitä: 0

Champions League 5.4.

Viesti Kirjoittaja Keitto »

Molemmissa illan ottelupareissa ennakkosuosikin kertoimet on painettu melko alas, varsinkin Barcelona-Benfica -parissa. Kovin tarjous taitaa Benfican suorasta voitosta olla Pinnaclen 14.48. Tarkkoja arvioita en ole tehnyt, mutta tasoitusvedot, esim. Betfairin Benfica +1.5 vaikuttavat houkuttelevilta. Tottahan toki Barcelona on suosikki voittamaan, mutta että noin suuri?

Barcalta on kuitenkin poissa useita pelaajia (Marquéz, Edmilson,Sylvinho, Motta ja Messi). Puyolin paluu tosin helpottaa puolustuspään tilannetta. Benfican pahin menetys on Nuño Gomes. Edellinen osaottelu päättyi 0-0, joten näistä lähtökohdista veikkaisin molempien pelaavan jälleen varovaisesti aina ensimmäiseen maaliin saakka. Barca ei varmasti halua antaa vierasmaalia Benficalle, joten aivan yltiöpäiseen hyökkäämiseen ei voida lähteä.

Lisäksi Expektin tarjous kannattaa hyödyntää (koskee kumpaakin peliä):
"Tee veto oikeasta tuloksesta Mestareiden liigaan. Jos veto päättyy 0-0 maksamme panoksesi takaisin kyseiseltä vedolta. " Tällä tarjouksella ajattelin jonkinlaista suojavetoa rakennella. Esim. Benfica +1.5 ja Barcan kahden maalin voittoja tulosvedosta (kertoimet vielä katsomatta).

Ajatuksia näistä? Varsinkin Juve-Arsenal -peliin kaivattaisiin näkemyksiä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


laudrup
Jäsen
Viestit: 1299
Liittynyt: 06.09.2004, 23:30
Pisteitä: 32

Viesti Kirjoittaja laudrup »

Juvelle peliä, suora voitto "aasialaismuodossa" antaa 2,00 tai yli ainakin Expektillä( :roll: :roll: :roll: ) ja bet365:lla.
Lieneekö highburyn matsi ja juven poissaolot vaikuttaneet vai mitä, mutta ei tässä kotijoukkue ole millään alle 50%. Aivan eri Juve on vastassa kuin viikko sitten ja mutulla joku 53-54% tuntuu täysin perustellulta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”