Tänään on 27.05.2018, 06:23.

Liigacup 10-12.3

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Herkku
Jäsen
Viestit: 51
Liittynyt: 21.02.2004, 13:09
Pisteitä: 0

Liigacup 10-12.3

Viesti Kirjoittaja Herkku »

Jaro-VPS

Liigacupin kannalta tämä on molemmille merkityksetön ottelu. Sen sijaan valmistavana pelinä Veikkausliigaan tärkeä yhtälailla kummallekin joukkueelle. Jarolla vain 13 pelaajaa käytössä. Tosin VPS:lläkin loukkaantumisia ja pelit eivät ole menneet ihan putkeen. Varsinkin maalinteko on tuottanut hankaluuksia.

4.00 vieraskertoimet (betfair) houkuttelevat pelaamaan VPS:ää.Vepsun sivuilta lainattua:
Niklas Widjeskog, Jaron valmentaja: "Illan ottelusta ovat poissa Venäjällä testissä (Moskovan Torpedo) oleva Denis Tumasian, polviloukkaantuneet Toni Hevonkorpi ja Toni Junnila, tulehduksesta toipuva Jonas Emet sekä lievästi loukkaantunut Sasa Stevic. Meillä on illalla käytettävissä kolmetoista ulkopelaajaa ja kaksi maalivahtia, joista valinta avauksen suhteen tehdään Lauri Pirhonen ja Markus Koljanderin välillä ennen ottelua. Illan peli on meille hyvä testi, sillä myös kesällä saatamme joutua tilanteeseen, jossa pelaajiemme lukumäärä on vähäinen. Joukkueellamme on tällä hetkellä hyvä itseluottamus ja tavoitteemme on jatkaa Liigacupin otteluiden positiivista trendiä (Jaro pääsee jatkoon alkulohkostaan). VPS vetää aina hyvin yleisöä Pietarsaaressa, joten odotan paikalle paljon väkeä ja hyvää ottelua!"

Jari Pyykölä, VPS:n päävalmentaja: "Meiltä puuttuvat illalla flunssaiset Jon Poulsen ja Ville Koskimaa. Jani Uotinen on ollut myös toipilaana, mutta saattaa olla mukana Pietarsaaressa. Olen nähnyt Jaron kotiottelut KuPS:ia (8.2. 3-2) ja Hakaa (18.2. 3-0) vastaan. Jaron kannalta on tietysti ikävä tilanne, kun niin monta pelaajaa on tällä hetkellä poissa riveistä, mutta toisaalta tälläinen ei jalkapallossa ole mitään uutta. Omassa ryhmässämme on hyvä ilmapiiri ja korkea harjoittelumoraali. Tämä on viimeinen Liigacupin ottelumme tällä erää (VPS ei pääse jatkoon alkulohkostaan), mutta samalla tärkeä peli valmistauduttaessa Veikkausliigaan. Lähdemme otteluun normaalisti eli ei liian vakavasti, mutta tosissaan!"

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Herkku
Jäsen
Viestit: 51
Liittynyt: 21.02.2004, 13:09
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Herkku »

KuPS – FC Inter

Molemmilla joukkueilla varmasti väsymys painaa jaloissa. Kova harjoittelu + harkkapelit saattavat laskea pelin tasoa, mutta kotijoukkue osoitti olevansa iskukykyinen Hakaa vastaan keskiviikkona. Kupsilla paras mahdollinen kokoonpano jalkeilla. Interillä kovasti loukkaantumisia ja kolmas peli viikon sisään.

Betfairin kertoimet houkuttelevat pelaamaan kotijoukkuetta.

Alla Veikkausliiga.com:n otteluennakko.
II-lohko
Lauantaina 11.3. klo 16.00, Magnum Areena

Lauantain Liigacupin ottelussa KuPS – FC Inter riittää panoksia, sillä käytännössä pelissä on lohkon neljäs jatkopaikka. KuPS lähtee otteluun sikäli edullisemmista asemista, että kotivoitto tai tasapeli riittäisi varmistamaan sijoittumisen alkulohkossa neljän parhaan joukkoon ja etenemisen siten jatkopeleihin. Tappiokaan ei välttämättä KuPSia pudota jatkosta, sillä Interin pitäisi KuPS ohittaakseen voittaa vielä päätöskamppailussaan Tampere United.

Kuopiolaisjoukkue otti keskiviikkona vahvan otteen jatkopaikasta kukistamalla FC Hakan maalein 2-1. Hyökkääjä Berat Sadik ja puolustaja Jani Hartikainen ratkaisivat arvokkaan kotivoiton keltapaidoille. Lauantain jännitysottelussa riittää siten panosta.

KuPS:n ja Interin kohtaamiset viime kauden Veikkausliigassa olivat erittäin vauhdikkaita pelejä, jotka Inter voitti molemmat. Ensimmäinen ottelu päättyi Kuopiossa Interin 3-0 vierasvoittoon ja Turussa Inter oli parempi 3-2 lukemin. KuPS-valmentaja Juha Malinen odottaakin lauantain ottelusta jälleen kerran hyvätasoista ja vauhdikasta jalkapalloiltaa.
- Ottelussa on paljon panosta ja molemmat joukkueet nauttivat teknisestä ja vauhdikkaasta jalkapallosta. Turkulaisilta löytyy edelleen hyvää hyökkäysvoimaa Tomi Petrescun, Miikka Ilon, Prince Otoon ja Martin Mutumban johdolla, Malinen korostaa.

Interille lauantain ottelu on kolmas kahdeksan päivän sisään. Kahdessa edellisessä joukkue on onnistunut maalinteossa viisi kertaa, mutta vastaavasti oma pää on heilunut peräti yhdeksän kertaa. KuPS-otteluun lähdetään päävalmentaja Kari Virtasen mukaan tavoittelemaan ensimmäistä voittoa Liigacupissa.
- Meillä on vielä mahdollisuudet jopa jatkopaikkaan, joten Kuopiossa tavoitteena on vain voitto. Oman pään on kuitenkin oltava pitävämpi kuin kahdessa edellisessä ottelussa, sanoo Virtanen.

Malisen mukaan kotijoukkue odottaa innolla lauantaista mahdollisuuttaan. Fyysinen väsymys liikkuu tällä hetkellä kohtuullisen korkeissa lukemissa tiiviin harjoittelun ja keskiviikon ottelun johdosta, mutta palautteena tullut vahva henkinen vire kumoaa tämänhetkisen väsymyksen tunteen.
- Tilannettamme kannattaa peilata viimevuotiseen. Kotivoitto tai tasapeli parantaisi pistekeskiarvoamme ja kohentaisi Liigacupin sijoitustamme viime vuoden 10. sijasta. Tulokset osoittaisivat näin, että olisimme kehittyneet. Vielä ei kuitenkaan ole mitään saavutettu ja tavoitteena on oltava, että koko ajan kehittyisimme paremmiksi. Haka-ottelussa pelin jokainen osa-alue toimi jo varsin hyvin.

Kotijoukkue saa lauantaina parhaimman kokoonpanonsa kentälle keskiviikon Haka-ottelun tapaan, tosin polvioperaatiosta toipuva keskikenttäpelaaja Marko Kivilä ei pysty pelaamaan vielä lauantaina. Interin kokoonpanosta puuttuvat lauantaina loukkaantuneet Jukka Sinisalo, Valtter Laaksonen, Jermu Gustafsson, Timo Furuholm. Myöskään Tuoko Tumanto ei ole joukkueen kokoonpanossa lauantaina.

KuPSin arvioitu avaus: Bantamoi, Itälä, Hurme, Turunen, Heikkinen, Gruborovics, Hartikainen, Medo, Mahlakaarto, Oinonen, Sadik

Inter valitsee avauskokoonpanonsa seuraavista: Bahne, Karnio, Nikkari, Tuomi, Corpache, Ilo, Mutumba, Petrescu, Henriksson, Ojala, Nyman, Otoo, Laurikainen, Aho, Mäkitalo, Lehtonen

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”