Tänään on 20.06.2018, 13:02.

Hammarby IF:lla poissaolojake Ruotsi/cup)

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
tallipoika
Avatar
Jäsen
Viestit: 2133
Liittynyt: 02.03.2003, 13:00
Pisteitä: 1331
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Hammarby IF:lla poissaolojake Ruotsi/cup)

Viesti Kirjoittaja tallipoika »

Giffarna Sundsvall - Hammarby IF i Svenska cupen på Onsdag klockan 19.00
Här vet jag att Bajen kommer att ställa över Max von Schlebrugge som skadade sig tidigt i matchen senast mot Örgryte, men fick trots det spela matchen ut. Varför det undrar man då? Jo, för tillfället har Bajen nämligen alla sina ytterbackar skadade. Alexander Östlund är borta, Micke Hellström är borta, Suleyman Sleyman är borta och nu också Max. Återstår då Holm, Gerrbrand, Stark och Christer Fursth. Fursth som inte spelat back på mycket länge (vanligtvis en krigande yttermittfältare med dålig kondis = spelar nästan aldrig en hel match) är egentligen det enda alternativet för dagen som ytterback. Andra oskadade backar i truppen är påläggskalvarna Fredrik Stor och Erik Pihlfalk som bägge har mycket klen rutin av tävlingsmatchspel i A-laget och som dessutom bägge är mittbackar i grunden. Eventuellt så får någon av dessa ynglingar chansen trots allt då både Holm och Fursth ju egentligen är yttermittfältare. Sammantaget så ser det inte helt bra ut…

Vidare så har Bajen även lagkaptenen och bollmottagaren Peter Markstedt på skadelistan. Nu ryktas det även om att Kennedy ska stå över Cupmatchen pga. mindre skadekänningar.

ja toinen

Svenska Cupen. Sundsvall besegrade senast Ystads IF borta med hela 6-0 i den senaste omgången av cupen. Man mönstarde ett bra lag och verkar ta cupen på allvar. I Allsvenskan förlorade man rättvist borta mot Örebro senast med 1-2.
Hammarby vann borta mot Ytterhogdal med 5-0 senast i cupen. Man ställde upp med ett B-betonat lag. I Allsvenskan vinner man men spelar inte bra.
Sundsvall är starka hemma och vill vinna här. (från Lången)


Det man slriver smärtar men man skall aldrig BLANDA känlsor/hjärta med spel. Finns det pengar att tjäna vore det korkat om man inte utnyttjade det.

Hammarby har Holm, Gerrbrant, Stark och Furst i försvaret.... det räcker för mig!

Markstedt,Max Von S,Östlund,Sleyman,Arce + Johan Andersson saknas i morrn.
Fjörtoft spelar men har känning i baklåret. Senast såg jag matchen mot Giffarna i Sundsvall som slutade 0-0.... Giffarna har två spelare som saknas till denna match jämfört med senaste matchen. Men ersättarna är Näsholm och Svenning är minst lika bra. Svenning är en bra targetplayer som kommer att riva hål i det "NYA" försvaret.

Suomen kerroin on korkea, muualla kotij näyttäisi olevan suosikki

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”