Tänään on 21.07.2018, 20:47.

2. Bundesliiga su-ma

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
winorloose
Jäsen
Viestit: 3346
Liittynyt: 15.01.2003, 00:43

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 277

2. Bundesliiga su-ma

Viesti Kirjoittaja winorloose »

Mitään hätkähdyttäviä kertoimia ei ole (enää) tarjolla, jotain kuitenkin. Kaikkia otteluita on ulkomaisilla saiteilla jo tarjoiltukin, mutta kerrataan kuitenkin lyhyesti.


REUTLINGEN - AHLEN 2
Kotijoukkueen miehistöongelmista ja vierasjoukkueen uudesta valmentajasta sekä muutamista pelaajahankinnoista johtuen kakkosta yritetään. CB tarjosi aluksi kerrointa 4,50 AHLENILLE, mutta on tiputtanut sen nyt tasoon 3,00. Toinen kotimainen PAF tarjoaa vielä kansainvälisestikin hyvää kerrointa 3,70 mutta ei valitettavasti singlenä.

MAINZ - UNION BERLIN 1 - 1,70 - Expekt (7/10)
Vierasjoukkueella muutamia poissaoloja, kotijoukkue täydessä iskussa. Monet odottavat MAINZIN tänä vuonna paikkaavan viimevuotisen erehdyksensä ja selvittävänsä tiensä ylimmälle sarjatasolle. Nähtäväksi jää, mutta Expektin tarjous kotivoitosta on 1,70. Pienenä yksityiskohtana vielä mainittakoon, että UNION BERLIN on juuri se joukkue, joka MAINZIN haaveet noususta viime kauden viimeisessä pelissä lopullisesti romutti.

FREIBURG - AACHEN 1 - 1,80 - Unibet (7/10)
Kotijoukkuetta pidetään Kölnin ohella ykkössuosikkina kun nousijoista puhutaan. Vierailijat keikkuvat vielä tällä hetkellä taulukossa viidentenä, mutta pienoista laskua kauden loppuun mennessä ennustellaan. FREIBURG kaappasi tauolla entisestäänkin kovaan joukkoonsa Frankfurtin parhaan maalintekijän Guie-Mien, joten nousun pitäisi olla haarukassa. Unibet tarjosi kotivoitosta kerrointa 1,80 joka sittemmin on laskenut, mutta 1,75 tasoisia kertoimia FREIBURGILLE on edelleen saatavana.


En viitsi laittaa tuota AHLENIN ottelua edes seurantaan, koska olen pelannut sen aivan eri kertoimilla kuin mitä tällä hetkellä näyttäisi olevan tarjolla.


PELIONNEA!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

It's not gambling if you always win

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”