Tänään on 24.05.2018, 05:25.

UEFA Cup 24.11

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Veikkausukkeli
Jäsen
Viestit: 13
Liittynyt: 19.11.2005, 02:25
Pisteitä: 0

UEFA Cup 24.11

Viesti Kirjoittaja Veikkausukkeli »

Kyselisin vain olisiko kellään tietoja poissaoloista seuraaviin ottelupareihin:

PAOK - Stuttgart 1 3,00
Zenit - Sevilla 1 2,50
Tromssa - Red Star Belgrad 2 2,50
Guimaraes - Bolton 2 2,25
Espanyol - Palermo 2 3,50

Näihin kohteisiin löysin siis kelvollisia kertoimia, mutta UEFA:n sivutkaan eivät kertoneet mitää poissaolijoista, kunnon ottelu-ennakot puuttuivat vielä. Nyt siis pelkona on luonnolisesti kerrointen ankara tippuminen...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


TJ
Jäsen
Viestit: 218
Liittynyt: 30.11.2003, 02:18
Pisteitä: 14

Viesti Kirjoittaja TJ »

Alkuun yksi valinta..

Zenit ML 2,21/52% Pointbet

Kotietu on tässä merkittävä ja saankin venäläisen Zetinin pieneksi suosikiksi Sevillaa vastaan. Kumpikin pääsee peliin hyvällä kokoonapanolla, ainoastaan Navarro on sivussa Sevillalta ja maalissa ilmeisesti Notario.

Mitäs mieltä olette sitten pelistä Shakhtar - Rapid Bucarest?
Kotijoukkueella on paljon puutteitä tässä pelissä, mutta siitäkin huolimatta näkisin Shakhtarin selvänä suosikkina. Alustavasti sanoisin 55% kotijoukkueelle, mutta ei ainakaan vielä uskalla koskea kun Shaktarin kertoimet ovat tällä hetkellä todella kovassa nousussa puutteisiin nähden. Kannattaa myös huomioda se, että Shakhtarin valmentaja Mircea Lucescu on Rapidin valmentajan Razvan Lucescun isä :)
EDIT: Ilmeisesti suurin osa pelaajista odottaa perherauhan säilyttävää tasuria. Tasapelin kertoimet ovat laskeneet todella paljon

Tuossa jotain pientä ennakkoa ottelusta:
http://www.uefa.com/Competitions/UEFACu ... rt=PR.html

Lisäksi harkinnassa Guimaraes Boltonia vastaan. Kotietu on tässäkin kova ja näen tämän ottelun tasabookkina. Guimaraes pelasin hyvin Zenitin vieraana ja pääsee hyvällä kokoonpanolla tähän. Ottelu varmasti motivoi kotijoukkuetta enemmän ja Bolton ei ole mitenkään kokenut eurojoukkue. Kotijoukkueelle on tarjolla hyviä handicappeja, esim. Pinnacle +0,25/1,94(Raja 1,70) ja suorasta voitosta yli 3:n kertoimia (arvio suoralle voitolle 35%) Odotellaan kertoimien kehitystä ja muiden mielipiteitä :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”