Tänään on 23.07.2018, 03:39.

St. Pauli vs. Frankfurt tänään

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
gary
Jäsen
Viestit: 521
Liittynyt: 14.01.2003, 10:36
Pisteitä: 0

St. Pauli vs. Frankfurt tänään

Viesti Kirjoittaja gary »

Tuntui hölmöltä aluksi edes harkita kotijoukkueen voittoa, kun katsoi sarjataulukkoa. Kun TO:n hyvän esittelyn ko. kohteesta, aloin katsoa tarkemmin tilastoja syksyltä ja aloin kiinnostua kohteesta. Lyhyen selvittelyn jälkeen kotijoukkue oli kohdannut kotona lähes kaikki kärkijoukkueet eli Kölnin (1.), Freiburgin (3.), Mainzin (4.), Aachenin (5.), Trierin (6.) ja Oberhausenin (8.). St. Pauli tosin hävisi lähes kaikki poikkeuksena tasurit Trierin ja Oberhausenin kanssa. Lisäksi sarjaan mahtui kaksi surkeata tappio-ottelua Karlsruhenia (14.) ja Ahlenia (16.) vastaan.
Tauon jälkeen muutoksia on siis tapahtunut paljon ja uskon kotijoukkueen olevan yllätysvalmis vaikka syvällinen tieto minulta sarjasta puuttuukin. Kun WH tarjosi jälleen kerran ylikertoimen 4.0 kotijoukkueelle, niin siihen oli pakko tarttua.
Panostus 4/10 ja seurantaan. Toivottavasti eilen alkanut putki on alkanut :wink: .

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 21:54
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

Jep itsellä myös tuo peli, tosin 1X...

Paulilla myös kolme uutta vahvistusta ja nyt on hyvä "aloittaa kausi uudestaan" tauon jälkeen.Pauli on ehdottomasti keskitason joukkue ja materiaalieroa ei ole juurikaan, ei ainakaan niin paljon kuin kertoimet antavat ymmärtää.Ennen kauttahan nämä kaksi arvioitiin suht tasavahvoiksi,ja siitä on hyvä pitää edelleen kiinni.Sarjaohjelmissa oli tosiaan "hiukka" eroa syksyllä toisen eduksi...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


parre
Jäsen
Viestit: 590
Liittynyt: 17.01.2003, 19:39
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja parre »

Itse lisään
MANNHEIM-Braunschweig @ 1,75 2%
Vierailijalla loukkaantumishuolia

Lähde bettingadvice

I've just read in the Braunschweig Newspaper, that there are so many injured players in the team, that new coach Reinders travelled with just 14 players (and two keepers) to Mannheim yesterday - by Bus, which is a rather long distance. Reinders was never a successful coach, maybe you know the name from the 1982-Worldcup. I think, there was no club, where he wasn't fired after one or two seasons. Now, Braunschweig, placed 17th on the table, needs every point they can get, but without all the injured players, this will be a hard fight. They have just one new player from Hannover 96, Guido Gorges, but he is not really s.o. who can really help the team. Braunschweig away: 0-2-6.
Mannheim is 15th, they have won the last two matches before the winterbreak away but were not very strong at home (2-1-6). They have not so difficult problems with injuries like Braunschweig and I think, that Mannheim must be able to win this match.
Missing players: Erdogan, Beisel - Eigner, Osthoff, Weetendorf, Laux, Dziwior, Choji, Karp, Niang, Barton
Actually 5 of the best players from Braunschweig (including the goalkeeper!)are injured!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”