Tänään on 21.05.2018, 05:51.

Espanjan la liga - kausi 05/06

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
epe
Jäsen
Viestit: 1004
Liittynyt: 14.01.2003, 17:14
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Heräilemässä

Espanjan la liga - kausi 05/06

Viesti Kirjoittaja epe »

OMA RANKING:

A
1 Barcelona ++
1 R.Madrid ++
3 Valencia --

B
4 At.Madrid
4 Villarreal
6 Betis -
7 Sevilla -

C
8 Deportivo +
9 Celta
10 Athletic -
11 Espanyol --
12 Zaragoza --

D
13 Malaga ++
14 R.Sociedad +
15 Alaves
16 Mallorca -
17 Osasuna -

E
18 Getafe ++
19 Racing +
20 Cadiz

Stooria kohta...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


epe
Jäsen
Viestit: 1004
Liittynyt: 14.01.2003, 17:14
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Heräilemässä

Viesti Kirjoittaja epe »

Muutama sananen joukkueista:

1 Barcelona ++
Barca jotakuinkin ennallaan. Muutama vahvistus leventämään rinkiä ja nyt viime kauden sairastuvalla olleita saatu takaisin. Materiaalin pitäisi riittää taisteluun niin euro kuin kotoisella rintamalla.

1 R.Madrid ++
Jotakuinkin ennallaan. Lisää valinnanvaraa hyökkäyksessä ja keskikentällä oli terve vaihto kun Figo siirtyi pois ja Baptista tilalle. Puolustus heikentynyt hieman viime kaudesta kun Samuel siirtyi pois. Materiaali on tarpeeksi leveä ainakin muualla kuin puolustuksessa.

3 Valencia --
Pelaajaliikenne vilkasta molempiin suuntiin. Hyökkäyspäässä tällä hetkellä todella leveä materiaali, mm. Villa, Di Vaio, Mista. Puolustuspäässäkin on leveä materiaali. Joukkueessa halutaan todella paljon menestystä kun Torresille ja Edulle hankittiin korvaajat jo ennen kautta. Vahvistunut, mutta kuinka paljon tehoja saadaan irti. Ennen kautta pelatut ottelut eivät lupaa liikoja, mutta potentiaalia on vaikka mihin.

B
4 At.Madrid
Vahvistui selvästi. Nyt Torres ei ole enää yksin kärjessä vaan vierestä löytyy pelimies Kezman. Samoin molempiin keskikentän laitoihin on nyt tarjolla viime kautta pätevämmät pelaajat: Maxi ja Petrov. Keskikentällä on jopa jonkin verran valinnanvaraa kun Galletti siirtyi Madridiin myös ja Gabi palasi lainalta. Odotukset pääkaupungissa aina kovat, mutta nyt kaikki pitäisi olla kunnossa, alkaen puolustuksesta. Ongelmankohtana voi olla materiaalin kapeus puolustuspäässä, mutta rahan ei pitäisi olla ongelma.

4 Villarreal
Vahvistunut hieman tai leventänyt rinkiään, mutta maalivahti Reinan poislähtö on takaisku. Hyökkäyspää näyttää todell pelottavalta: Forlan, Figueroa, Riquelme. Puolustuspääkin on todella vahva edelleen, vaikka Reina siirtyikin pois. Euro-ottelut rasitteena (toisaalta pelasi viime kaudella Uefa-cupia).

6 Betis -
Ei kovin suuria muutoksia joukkueessa. Betisillä myöskin €-ottelut rasitteena ja Betisillä on kapea materiaali. Puolustuspää ei kovin vahva.

7 Sevilla -
Baptistan poislähtö vaikutti kuolettavalta takaiskulta, mutta viime hetkillä vahvistuksia hyökkäyspäähän on saatu mukavasti: Saviola ja Kanoute , lisäksi hyökkäyspäähän tuli jo aiemmin Fabiano. Viime kaudella hyökkäyspää oli liiaksi Baptista varassa nyt homma näyttää terveemmältä kun vastuuta voidaan jakaa useammalle pelaajalle. Superlupaus Sergio Ramosistakin on saatu pidettyä kiinni. Mahdollisuudet menestykseen.

C
8 Deportivo +
Rahat on loppu. Pandiani lähti lopullisesti, tosin oli jo viime kaudellakin vuokralla Briteissä. Nyt viime hetkillä myös Luque lähti Newcastleen. Puolustuspää näyttää vahvalle kuten aiemminkin kuten puolustuvat keskikenttämiehet, mutta kuka tekee maalit. Ylöspäin pelaavia pelaajiakaan ei liiemmin ole. Ainoa maalintekijä on Tristan. Nuorelle Ruben Castrolle odotettavissa ilmeisesti enemmän vastuuta.

9 Celta
Vahvistui selvästi, mutta kuinka joukkue hitsautuu yhteen. Rahaa on ainakin riittävästi ja seurassa perinteitä. Hyökkäyspää näyttää vahvalta, viime kaudella loistavan loppukauden pelannut Baiano siirtyi Malagasta ja lisäksi on tarjolla Guerrero, Canobbio ja Perera. Myös keskikentälle on tehty hankintoja: Jorge, A.Nunez, de Souza ja Viana. Puolustuspää näyttää joukkueen heikoimmalta osa-alueelta, vaikka sinne hankittiinkin Placente Leverkusenista.

10 Athletic -
Kaksi muutosta. Maajoukkueen laitapakki Del Horno siirtyi Chelseaan ja Santi Ezquerro Barcaan. Vahvistuksia ei ole liiemmin hankittu. Hyökkäyspää näyttää todella kapealle, oikeastaan kaksi pelaajaa: Urzaiz ja viime kaudella itsensä läpi lyönyt Llorente. Hyvät mahdollisuudet keskikastiin.

11 Espanyol --
Ylisuorituskauden jälkeen pelaajat vaihtuneet jonkin verran. Maalissa ollaan saatu pidettyä loistavan kauden pelannut Kameni. Puolustuksesta pois Ibarra ja Soldevilla ja tilalle Sa Villarrealista. Keskikentälle tullut paljon nuoria lupaavia pelaajia (Jofre, Riera, Costa, Zabaleta, Juanfran) ainakin Zabaletasta pitäisi tulla hyvä pelimies. Myös De La penasta pidetty kiinni. Hyökkäyspäästä pois Maxi ja tilalle Luis Garcia Mallorcasta. Mahdollisuudet toiseenkin menestyksekkääseen kauteen jos avainmiehet terveinä. Rankingia voisi nostaakin.

12 Zaragoza --
Heikentynyt hieman. Ykkösmaalivahti Garcia lähti pois ja ykkösmaalipyssy Villa. Tilalle maaliin Cesar RM:stä ja hyökkäykseen Ewerthon ja Sergio Garcia. Muuten joukkue lähestulkoon ennallaan.

D
13 Malaga ++
Jonkin verran vaihtuvuutta. Juanito ja Miguel Angel vaihtoivat maisemaa ja puolustussuunnan pelaajia ei ole hankittu. Hyökkäyksesä lähtivät Baiano ja Wanchope , nyt tilalla Counago, Morales ja Salva. Ihan kelpo kolmikko, Moraleshan pelasi hyvän kauden Osasunassa ja Salva floppasi viime kauden Atleticossa, mutta sitä ed. kaudella teki yli 20 maalia juurikin Malagassa. Mahdollisuudet keskikastin joukkueeksikin jos puolustus pitää.

14 R.Sociedad +
Rahat on loppu. Ei avauskokoonpanon hankintoja ellei Cifu murra itseään puolustuksen avaukseen tai Garitano keskikentälle. Luis Alberto puolustuksesta pois, lisäksi Karpin ja Alkiza laittoivat nappulakengät naulaan. Hyökkäyskaksikko hyvä, mutta taitaa olla tällä hetkellä turhan loukkaantumisherkkä.

15 Alaves
Pari kautta sitten uefa-cupissa pelanneessa Alavesissa on laitettu tuulemaan. Puolustukseen vahvistuksina hankittu liigatasolla pelanneet Pellegrino ja Poli, keskikentällä Juanito Malagasta ja hyökkäykseen mm. Aloisi sekä Portugalin liigasta Antchouchet. Hyökkäyspää näyttää ihan ok:lta, valinnanvaraa riittää, samantasoisia äijiä. Muutenkin joukkue näyttää sen verran tasapaksulle, että sarjapaikan säilyttämisessä ei pitäisi olla ongelmaa.

16 Mallorca -
Puolustuspäähän on hankittu useitakin vahvistuksia, joista osa nuoria suurseurojen lainapelaajia. Keskikentälle hankittu pääasiassa tuntemattomia (itselle) etelä-amerikasta tulevia pelaajia. Hyökkäyspää heikentynyt kun viime kauden ykkösmaalitykki Luis Garcia siirtyi juuri ennen kauden alkua Espanyoliin, todella paha isku. Joukkueella varmasti kiikarissa hyökkäyspään vahvistukset. Tällä hetkellä ainoat hyökkääjät lainasopimustaan jatkanut Okubo ja viime kaudella enemmän vastuuta saanut nuori Tuni. Ei kovin hyvää näillä miehillä odotettavissa, mutta puolustuspää sen verran parempi että liigapaikan säilyttäminen mahdollista.

17 Osasuna -
Maalivahtitilanne muuttui kesän aikana kun Ricardo tuli Manusta ja Ricardo Sanzol lähti pois. Tällä hetkellä ei täyttä selvyyttä kumpiko ottaa ykkösmaalivahdin paikan konkari Elia vai konkari Ricardo. Puolustus jotakuinkin ennallaan. Keskikentältä lähti tärkeä pelaaja Pablo Garcia Real Madridiin ja tilalle tuli Marcelo Sosa Atleticosta, ei hyvä. Hyökkäyspääkin vaihtui eli hyvän kauden pelannut Morales ja Aloisi lähtivät pois ja tilalle tuli Mallorcasta ei-vakuuttanut Romeo. Noutajan tuleminen on lähellä.

E
18 Getafe ++
Pakka meni aikalailla sekaisin hyvän kauden jälkeen. Pahimpana menetyksenä pidettäköön valmentajavelho Florezin poislähtöä ja Levantelle saattohoitoa antaneen Schusterin tilalletulo. Toki tälläkin miehistöllä on mahdollista pärjätä. Pahimmat menetykset toppari Nano ja keskikentän taistelijasielu Gabi. Maalivahtiosasto näyttää hyvälle kun siellä on tarjolla Calatyud sekä Luis Garcia. Heikoimmalta osastolta näyttää hyökkäys, jossa oikeastaaan kukaan ei erotu joukosta ellei Ciudad Murciasta tullut Güiza onnistu yhtä hyvin kuin alemmalla sarjatasolla.

19 Racing +
Jos Getafen pakka meni sekaisin niin Racingiltä hävisi puolet pakasta. Lähestulkoon koko joukkue uusiksi. Ainoastaan hyökkäykseen jäi Aganzo ja puolustukseen muutama jannu ja maalivahti Aoute. Jonkin verran uusia pelimiehiä hommattu, mutta vaikea sanoa saadaanko niistä tilkittyä joukkuetta kasaan. Paljon riippuu tietysti esim. Dalmatin onnistumisesta. Joukkue on kiikkunut vuosikausi putoamisviivalla ja siellä ollaan tälläkin kaudella.

20 Cadiz
Selvästi heikoin nousijoista tällä hetkellä. Joukkue noussut nopeasti liigaan ja materiaali ei ole vielä liigan tasolla. Vahvistuksetkaan eivät ole liigatasolla kovin vahvistuksia. Noutaja tulee, ei auta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


tallipoika
Avatar
Jäsen
Viestit: 2124
Liittynyt: 02.03.2003, 13:00
Pisteitä: 1323
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Linkki ennakkoon

Viesti Kirjoittaja tallipoika »

Tuossa on mielestäni tosi hyvä ennakko myöskin La Ligasta

http://www.betshow.com/previews-spain2005-2006eng1.htm

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


epe
Jäsen
Viestit: 1004
Liittynyt: 14.01.2003, 17:14
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Heräilemässä

Viesti Kirjoittaja epe »

Täältä löytyy loistava ennakko by Eki-83 , ei voi kun nostaa hattua!

http://home.suomifutis.net/phpBB2/viewtopic.php?t=54988

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”