Tänään on 25.05.2018, 05:57.

Intertoto 10.7.2005

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
laudrup
Jäsen
Viestit: 1302
Liittynyt: 06.09.2004, 23:30
Pisteitä: 32

Intertoto 10.7.2005

Viesti Kirjoittaja laudrup »

FC Inter Turku- Varteks 3,42@Betfair 35-36%

Tässä selkeä kannanotto kroatialaisten puolesta, tällä kertoimella ehdottomasti peliä. Mä en jaksa ymmärtää Interin näin selvää suosikkiasemaa tässä ottelussa ja väitän markkinoiden ylireagoinenn koti-etuun ja Interin sinänsä erinomaisiin otteisiin tällä kaudella. :shock:
Raportit ja omat keskustelut parin Interin pelaajan kanssa antavat ymmärtää että eka osaottelu oli selkeää kotijoukkueen hallintaa hurjista lukemista huolimatta (4-3). Syöttöpeli oli nopeaa ja toimivaa, keskitykset ja maalintekotaito kovaa tasoa. Ongelmat olivat lähinnä puolustuspäässä kuten lukemista näkee. Varteks todennäköisesti myös aliarvioi "tunetmatonta" vastustajaa jonkun verran, ja Interin kolmen kärjen taktiikka yllätti myös kotijoukkueen.
Perustasoltaan uskon kroatialaisten olevan parempi joukkue. Lisäksi asetelma sopii varmasti veriasjoukkueelle. Inter joutuu ottamaan aloitteen, ja hyvänkuntoisella Veritaksella vastusjan vastaiskut voivat olla myrkkyä. Interillä puuttuu rutiini tiukoista eurocup-kamppailuista, ja se saatta tässä koitua kalliiksi.
Mikäli joko Pertot tai N´Gal puuttuu (lähde: interin kotisivut), olisi se myös kova isku Interille. Pertotin rooli pelintekijänä ja pelin rauhoittajana on todella tärkeä, ja N´Galin tärkeys lienee kaikkien tiedossa. Puhumattakaan siitä jos molemmat puuttuisivat...Nymanin paluu periaatteessa selkeää plussaa, mutta pelituntuma tuskin parhaimillaan.

Mun arvio tähän matsiin on aikalailla tasa-buukki, 37-27-36. Tasuripprosentteja verotettu hieman, koska Interin on pakko hakea voittoa. Prosenteissa huomioitu Varteksin poissaolot (-1-2%) ja Interin otteluruuhka/väsymys (-1-2%).


Otteita FC interin kotisivujen ennakosta (http://www.fcinter.com/default.asp?id=fbtbkhz2rw3):

"– Varteks on kaikkein kovin joukkue, jonka olemme toistaiseksi kohdanneet. Hammarbykin oli selvästi heikompi ryhmä kuin Varteks, mutta uskon silti meidän voittavan 1-0 tai 2-0. Se olisi hienoa, todella hienoa, sanoi Interin Taktinen päävalmentaja Jan Stahre

..Kovana kotijoukkueena tunnetun Varteksin vahvuudet ovat viime lauantain ottelun jälkeen tarkasti Interin tiedossa. Maalivahti Magnus Bahne muisteli perjantaina, ettei hän ole koskaan Suomessa törmännyt yhtä lujiin ja tarkkoihin keskityksiin kuin Kroatiassa. Niistä vahva pääpelaaja Leon Benko iski Varteksille kaksi maalia.."

edit: tuore tieto: Ngal ja Pertot kummatkin avauksessa pikku kolhuista huolimatta. Arvio kuitenkin sama ja Varteks pelattava ehdottomasti.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”