Sivu 1/1

Confederations Cup 22.6.

Lähetetty:
Kirjoittaja vixi
Nordicilla Kreikka-Meksiko peliin yli-alle linja 1,50:ssä ja kertoimet alle: 1,65 - yli: 2,15. Muilla toimistoilla linja 2,50 ja kertoimet suunnilleen samoissa. Tuossa täytyy olla varmaan virhe :?:

Edit: Korjasivat erheensä juuri...

Lähetetty:
Kirjoittaja karikar
Meksikoa pystyy pelaamaan lohkon voittajaksi Betfairilla. Eikö muka Tasapisteissä ratkaisekaan keskinäinen ottelu, vaan kenties kaikkien pelien maaliero, vai joku muu? Tuli vaan hätäpäissään pelattua eilen Meksikoa Centrebetille 1,15 ja nyt on sitten löysät housuissa :oops:

Lähetetty:
Kirjoittaja Blackrock
Tuossa olisi linkki FIFAn kisasääntöihin ja lainaus niistä --> Regulations (pdf)
The ranking of each team in each group shall be determined as follows:

a) greatest number of points obtained in all group matches;
b) goal difference in all group matches;
c) greatest number of goals scored in all group matches.

If two or more teams are equal on the basis of the above three criteria,
their rankings shall be determined as follows:

d) greatest number of points obtained in the group matches between
the teams concerned;
e) goal difference resulting from the group matches between the
teams concerned;
f) greater number of goals scored in all the group matches between
the teams concerned;
g) Fair Play point system in which the number of yellow and red cards
are evaluated;
h) drawing of lots by the FIFA Organising Committee.

Lähetetty:
Kirjoittaja Mika Ässä
Korjailkaa jotka paremmin näitä tietää.

Kreikka-Meksiko
Bookkerit 28-29-43
Mika 35-30-35

Meksiko tekee varmaan lepuutuksia kuten Saksa eilen. Meksikolle ei lohkovoitolla juuri väliä ole, kun vastassa on joka tapauksessa Argentiina tai Saksa, eli molempi huonompi, joten avainpelaajia ehkä säästelee, varsinkin niitä joilla on kortti alla, ettei ole pois tärkeämmästä pelistä.
Vaikkei Kreikka enää voi selvitä jatkoon kun on 2 tappiota, niin Rehhagel taatusti piiskaa Kreikan taisteluun, eivät halua lähteä kisoista kotiin 3 tappion kanssa. Jos jompi kumpi pitää laittaa suosikiksi niin sitten Kreikka, tarjolla on pörsseissä jo 4,0 kertoimia. Joillain bookkereilla Kreikka on mun mielestä paljon järkevämpi 2,70.

Monessa paikkaa toitotetaan että Kreikan hyvä joukkuehenki, mahtava taistelutahto, loistava taktiikka ja mitä muuta vielä -> ovat nyt täysin kadonneet! Kukkupuhetta, sanon minä. Jos ne muutamassa pelissä katoaa, niin sitten niitä ei ole koskaan ollutkaan. Kyllä Kreikka on osoitti sellaista turnauskestävyyttä ja taktiikkaa EM-kisoissa, ettei sitä voi ihan heti kuopata, vaikka nyt on pelannut heikommin. Kreikkahan ei ole päässyt tähän turnaukseen aivan parhaalla miehistöllään, alakerran Traianos Dellas ja Mihalis Kapsis loukkaantuneiden kirjoissa, ja kärjestä Zisis Vryzas.

Tämä arvio siis perustuu siihen että Meksiko lepuuttaisi avainpelaajia, kun ei niiden materiaali niin laaja ole. Barcelonan Rafael Marguez on joukkueen kirkkain tähti, muut tulevat pääosin kotimaan sarjasta. Meksikoltahan 5 pelaajaa halusi jäädä tästä pois, kun valittivat väsymystä, mutta pakotettiin mukaan. Se kertoo ettei kaikilla ole pelihalut kohdallaan, mutta 20 tappiotonta ottelua PUTKEEN kertoo että CONCACAF mestari on parhaimmillaan kova joukkue. Tätä putkea on mollattu esim. sillä että vastustajat ovat olleet aika helppoja, vrt. moneen muuhun MM-karsintalohkoon.

Mutta mahdollista lepuutustilannetta pitää seurata tarkkaan päivän aikana, pelaan joka tapauksessa jo tuon Kreikan pienellä pois.
Jos tätä arviota ihmettelette, niin ottakaa huomioon että monilla järkevillä arviontekijöillä Kreikka oli selvempi suosikki Japania vastaan kuin Meksiko, ja Kreikka oli edelleen pienempi altavastaaja Brasiliaa vastaan kuin Meksiko. Mutta kun mehikaanit sattui voittamaan molemmat ottelut, ja gregot kärsi tappiot, niin luotto karvarintoihin on vedonlyöjiltä mennyt. Muutamalla erilaisella tuloksella tässä olisi siis bookkereillakin Kreikka suosikki :P

Minä en 2 pelin perustella vielä omia näkemyksiä korjaa, ja varsinkin kun Kreikka nyt HALUAA voiton, vaikke enää tarvitse, ja Meksiko varoo loukkaantumisia/pelikieltoja...

Lähetetty:
Kirjoittaja Mika Ässä
:arrow: Niin, järkevintä mun mielestä tässä on MYYDÄ Meksikon voittoa, saa tasurin mukaan vetoon. Kreikalle pistekin on parempi kuin 3 noloa tappiota, ja Meksiko voittaa tasurilla lohkonsa. Tuota Kreikan suoraa voittoa sitten kokeillaan myös, pikkupanoksella, kun kerroin on kerran hyvä eli 4,0 pintaan.

Eli tasapeli käy kaikille -> meille, Kreikalle ja Meksikolle :D

Lähetetty:
Kirjoittaja JakkeK
Minä lähtisin pelaamaan vain ja ainoastaan Meksikon voittoa. Kyllä Kreikka on jo näyttänyt oikean tasonsa näissä kisoissa. Turha ottelukaan tuskin ainakaan sen enempää sytyttää kreikkalaisia. Meksiko on niin joka osa-alueella edellä että näkisin sen 50% voittajasuosikiksi joten peliä Meksikoon.

Lähetetty:
Kirjoittaja mutanen_aapo
No huh huh, kylläpä löytyy eriäviä mielipiteitä :shock:
Tuosta Kreikasta ja sen EM-hurmiosta voisin sen verran sanoa, että Kreikka on yksinkertaisesti palannut omalle tasolleen viimeisen vuoden aikana :arrow: tiukkaa taistelua MM-kisapaikasta, "menestys" kyseisessä turnauksessa heikkoa...
Itselleni maistuu Kreikan suora voitto ns.merkityksettömässä pelissä. Arvio päälle 30 prossaa.

Lähetetty:
Kirjoittaja Ariedo Braida
Joo ei halunneet mehikot lähteä mukaan turnaukseen mutta mikä lienee kreikkalaisten motivaatio. Pitkän kauden jälkeen olisi mukavaa levätä euroopan mestareina mutta kun vielä tyrkätään tällainen confederations-cup eteen niin pakkopullaahan tämä on. Totta, että Meksikolle käytännössä sama kumpi tulee vastaan mutta jo brassit kaataneena tuskin viitsivät alkaa häviämään Kreikalle tuosta vaan. Uskon Meksikon haluun säilyttää pelihuumorinsa ja haluun kaataa hallitsevat Euroopan mestarit. Meksikon kuuluu olla ylivoimainen suosikki tässä pelissä :wink:

Lähetetty:
Kirjoittaja Darren
Jos tämä olisi joukkueiden avuspeli turnauksessa, olisiko Meksiko ylivoimainen voittajasuosikki?! Voiko se olla sitä tilanteessa, jossa silmissä siintää jo tärkeämpi peli johon pelaajia tulee säästellä?

En ymmärrä miten Meksikolle voi tähän yli 40% saada. Kyllä se hienoinen suosikki tähän voi mielestäni olla, mutta kyllä taas parin edellisen ottelun tulokset nyrjäyttävät markkinat aivan liian kallalleen.

Omat rossat:

Kreikka-Meksiko 32-30-38

Peleihin lay Meksiko ja ihan pienellä myös back Kreikka.

Lähetetty:
Kirjoittaja Mika Ässä
Jep, näkemyseroissa piisaa taas, ja mikäs sen mukavampaa -> opitaan kaikki lisää! :P

Sen lisäksi että näen pelin ihan tasaisena, niin tämä haiskahtaa myös erittäin undermaiselta. 10Betin 1,72 riitti hyvin peliin alle 2,5 maalia, Gamebookers antaa 1,71. Matalasta maaliodotusarvosta johtuen se Meksikon voiton myyminen maistui paljon paremmin kuin Kreikan suora voitto, johon siis vain pientä panosta jos on samoilla linjoilla ottelun voimasuhteista kuin minä.
Monivedossa sain porukat vakuuttumaan että Meksikon 0 maalia olisi kierroksen Kanuuna-idea, saas nähdä kuinka viritysten taas käy...

Lähetetty:
Kirjoittaja JakkeK
Avausottelussa Meksiko ei olisi selkeä suosikki mutta kyllä on syytä reagoida siihen miten (huonosti) Kreikka on pelannut. Tappiot olleet täysin ansaittuja.